Beauceron puppy kopen

Je hebt je verdiept in de verschillende rasgroepen, vele ras beschrijvingen gelezen en uiteindelijk uitgekomen bij de Beauceron.

Na het vele leeswerk hebben jullie bepaald dat de Beauceron het beste bij jullie past. 

 

Jullie zijn toe aan de volgende stap, zoveel mogelijk Beaucerons ontmoeten om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van hoe deze imposante franse herder nu eigenlijk in het echt is. Jullie zijn bij verschillende hondenshows langs geweest of misschien wel een bezoekje gebracht aan de jaarlijkse Clubmatch

van de rasvereniging, of mee gewandeld met een Beauceron-wandeling en hebben nu een duidelijk beeld van de grootte van de Beauceron,

maar ook zijn karakter, lompheid en al zijn eigenschappen. Jullie zijn ervan overtuigd een Beauceron het leven te kunnen geven, om een gelukkig hond te worden en deze goed bij jullie gezin en toekomst past. 

 

Nog steeds zijn jullie enthousiast en pluizen heel het internet uit om verschillende fokkers te gaan bezoeken, hun visie op de fokkerij te horen en de karakters van hun Beaucerons te bekijken. Een ieder van jullie, maakt nu een keuze voor een fokker waar hij/zij goede aansluiting bij vindt,

zich goed bij voelt en de Beaucerons je aanspreken.

plaatsing op onze puppylijst?

Bedankt voor jullie interesse in een LDLN-tje !!!

Wil je op onze puppylijst geplaatst worden? Dat kan!..... Maar dan verwachten wij wel een kennismaking met u en uw volledige gezin.

 

Waarom een kennismaking?

Zo belangrijk dat het voor jullie is de fokker uit te zoeken die het beste bij jullie aansluit, minstens net zo belangrijk is het voor ons om te weten waar onze Beauceron puppy's naar toe gaan, wat voor leven u ons LDLN-tje kunt geven, hoe goed kent u het ras en past een Beauceron daadwerkelijk wel in jullie leven. Wij leren graag de aanstaande LDLN- eigenaren kennen. Zodat er straks een zo goed mogelijke match gemaakt kan worden tussen uw gezin

en jullie toekomstige pupje.

 

De kennismaking verloopt voorspoedig, beiden partijen voelen zich goed bij elkaar. U krijgt een plaatsing op onze puppylijst.

 

Op de vraag, De hoeveelste zijn wij op de lijst? 

Zullen wij u moeten teleurstellen, wij doen niet aan een volgorde op een lijst.

 

Als onze pupjes geboren zijn, benaderen wij, naar gelang de hoeveelheid reutjes en teefjes die geboren zijn, verschillende mensen op onze lijst. Daar zullen mensen bij zitten die veel ervaring hebben met het ras, maar ook die minder ervaren zijn of nieuw zijn binnen het ras, mensen die een actieve hond zoeken om bv deel te nemen aan een hondensport, maar ook mensen die een rustige hond zoeken, mensen met een gezin en of mensen die alleen of met zijn twee zijn. 

 

In een nestje zitten nooit alleen maar rustige honden of enkel maar sporthonden, alleen onderdanige karakters of allemaal dominante overheersertjes. Nee een nest is vaak heel divers van karakter. Stel, dat de eerste 6 mensen die zich op volgorde hebben ingeschreven op onze lijst allemaal een rustige wat onderdanige hond zoeken, dan raadt je het al, daar kan ik nooit al aan voldoen. En krijg je Beaucerons die niet op hun plaats zitten en ongelukkige mensen.  Nee, wij doen het anders en kiezen van onze lijst een zo breed mogelijk verscheidenheid aan voorkeuren, zodat er altijd een zo goed mogelijke match gemaakt kan worden tussen de puppy's en de baasjes.

bezoeken van de puppy's

Gefeliciteerd! De puppy's zijn geboren en er is een Beauceron pup van het geslacht dat u wenst bij. 

Jullie zijn gelukkig met dit nieuws en willen het liefst zo snel mogelijk op bezoek komen en het liefst meer dan ene keer. 

Wel, dat mag!!!

Wat? Dat mag? Ja, ja, u leest dat goed, dat mag!!!

Vanaf de leeftijd van 1 week na de geboorte is bezoek aan onze pupjes mogelijk, let op! Zolang de mama zich er goed bij voelt en de bezoekjes beperkt in tijd zijn, de mama en de pupjes hebben namelijk veel rust nodig, zeker de eerste weken.  Elke week komen kijken en de pupjes zien veranderen is toch het leukste dat er is. Daarnaast ervaren wij bezoek aan onze puppy's enkel maar als meerwaarde, het is namelijk een super goede socialisatie voor ze! Bezoek aan onze beauceron puppy's is enkel mogelijk op afspraak!!

 

Woon je veel verder weg en is wekelijks bezoek aan de pupjes niet mogelijk, geen nood, je kan ze altijd volgen via social media, maar we verwachten wel dat jullie de moeite doen om minstens 1 a 2 keer bij ze te komen kijken.....

 

Meegaan als we op uitstap gaan met de puppy's, HEEL graag, wij kunnen dan wel wat helpende handjes gebruiken!! 

verdeling van de puppy's

Zalig, die Beauceron puppy's zo zien ontwikkelen. En wat vliegt die tijd toch altijd weer snel voorbij. 

Je ziet de pupjes letterlijk iedere week groeien en veranderen in hun doen en laten. 

 

Wanneer worden de puppy's verdeeld?

Zo rond de leeftijd van zeven weken vindt de verdeling van de pupjes plaats, tot die tijd weet je niet welk pupje nou die van jullie gaat worden, maar mogen jullie genieten van alle pupjes tezamen. De mensen die regelmatig op puppybezoek komen zullen al een goed beeld hebben van de verschillende karaktertjes, tijdens onze uitstapjes wordt je dat nog veel duidelijker. Tegen de zevende week ga je steeds meer karakter trekjes zien en dus vinden wij dit een ideale leeftijd om de pupjes te gaan koppelen aan hun nieuwe baasjes.

 

Mogen wij zelf ons pupje uitkiezen?

Het antwoord daarop is NEE! 

De uiteindelijke combinatie van pup en baasjes wordt gemaakt door ons als fokkers. Wel mag je altijd jullie voorkeur doorgeven, maar daar verwachten wij wel bij waarom? Als de reden is, het is zon lekkere dikzak, of ze staat altijd zo schattig op foto's, is voor ons zeker niet aanvaardbaar, het gaat namelijk om een match tussen karakter en leefstijl en niet om de grote van de pup etc....

 

Daarnaast hebben wij met alle aanstaande baasjes te maken en streven wij ernaar dat er een zo goed mogelijke keuze gemaakt wordt voor iedereen. Het zelf laten kiezen van de mensen resulteert altijd met het feit dat er een iemand overblijft die geen keuze meer heeft en het maar moet doen met de pup die overschiet, of die bij hem/haar past of niet. Dat is niet wat wij voor ogen hebben. 

Wanneer mogen de pupjes het nest verlaten?

 

Tussen de achtste en negende week mogen onze pupjes het nest verlaten.

Ze zijn dan klaar voor een nieuwe fase in hun leven!

 

verdere info

 

Tussen de zevende en achtste week ondergaan onze Beauceron puppy's een titerbepaling om te bepalen of zij al een vaccinatie nodig hebben of niet. Wij vaccineren niet volgens het standaard vaccinatie schema, maar hanteren de methode van VacciCheck. Wij vaccineren enkel wanneer het nodig is. Wij adviseren de aanstaande baasjes hier mee door te gaan en niet zomaar klakkeloos je hond vol spuiten met vaccins die niet nodig zijn!!!

Meer informatie hierover kunt u lezen op onze pagina over Vaccinaties

 

Onze puppy's worden tussen de vierde en vijfde week afgespeend op Vers Vlees, KVV van Carnibest. Alle pupjes krijgen een aantal rollen KVV mee als ze het nest verlaten, om  eventueel te mengen met de voeding die u gaat voeren. Wij adviseren een iedereen om door te gaan met het voeren van natuurlijke rauwe vlees voeding, maar realiseren dat dit niet voor een ieder haalbaar is. Voert u liever korrels, houdt er dan rekening mee dat het lastig is ze aan droge korrels te laten wennen omdat ze vlees voeding gewoon zijn.  Meer informatie over het voeren van natuurlijke rauwe vlees voeding is te lezen op onze pagina voeding

 

Onze puppy's worden verkocht met een koopcontact, welke wij bij reservering naar een ieder toesturen, kunnen jullie je vinden in

onze overeenkomst, wordt er een reserveringsformulier ingevuld en een aanbetaling betaald. 

 

Al onze pupjes krijgen een puppypakketje mee en een nestknuffel. (geur mama)

Voor een goed passend halsbandje bij vertrek wordt gezorgd.

 

Onze pupjes hebben een stamboom van Sint Hubertus, D.N.A. bepaling, Chip, worden ontwormt, gevaccineerd volgens VacciCheck en krijgen een dierenpaspoort mee.  Eigenaren ontvangen alle gezondheidsuitslagen van de ouderdieren per email. 

Nog steeds enthousiast?

 

Dan nodigen wij jullie van harte uit om eens kennis te komen maken met ons en de roedel Beaucerons!

De koffie en thee zal klaar staan, samen met ons enthousiaste kwispelstaarten.

 

Wij zijn te bereiken via telefoon of WhatsApp

0032.492.56.24.08

of via email

info@beauceron-ldln.com