Imara Blue L' Etoile de la Nuit

#Beauceron, #l'etoile de la nuit #imarablueletoiledelanuit

 

Fira de la Terre Sacree de Marius 

x

Quincy du Grand Paturage

03-05-2013

HD-A

ED 0/0

ECVO - vrij

D.N.A.

Shows - Uitmuntend CAC

Beste Arlequin teef Nationale D' Elevage Belgie 2015

 

Imara is een dochter van ons Fira en, de in Duitsland geboren reu,

Quincy du Grand Paturage.

Ze is een middelgrote teef, met een schofthoogte van 64cm, ze weegt 34kg. Heeft een mooie bouw, prachtig gangwerk en een warme brand.

Imara is een heel gemakkelijke beauceron, net als haar mama Fira. Ze heeft een open, sociaal, vriendelijk en zacht karakter. Gemakkelijk in de omgang met andere honden. Heeft wel een duidelijke voorkeur, vindt ze de andere hond leuk, wil ze spelen en is ze net een jonge puppy.

Vriendelijk naar andere dieren, katten wil ze nog wel eens najagen, vooral als deze bang zijn ;p

 

 

#Beauceron, #l'etoile de la nuit #imarablueletoiledelanuit #arlequin
#Beauceron, #l'etoile de la nuit #imarablueletoiledelanuit #arlequin

 

 

Met Imara zijn een aantal shows gelopen, daar scoorde ze Uitmuntend. Op de Nationale D' Elevage, de rasspecial van de Beauceron Club Belgie 2015, werd Imara verkozen tot beste Arlequin teef door keurmeester Belinda Derijcke, een plaatsing waar wij natuurlijk heel erg trots op zijn!!!

Imara is een beauceron die graag voor haar baasje werkt. Schapendrijven, gehoorzaamheid, Mantrailing, behendigheid, alles vindt ze leuk en doet ze met veel plezier!

 

Imara heeft bij ons 2 nestjes gekregen. Ze is een hele goede moeder, bevalt gemakkelijk en zorgt uitstekend voor haar kroost.

Haar 1e nestje is het P1-nest, geboren 18-02-2016, 12 puppy's, 9 reuen en 3 teefjes. 6 arlequin en 6 black and tan. De papa van de pupjes is Grimm Loup des Gaillards des Terres Froides. 

Gezondheidsuitslagen: Philippa HD-A, ED 0/0

Shows: Philippa Uitmuntend

Haar 2e nestje is het R-nest, geboren 29-03-2018, 10 puppy's, 4 teefjes en 6 reuen, 8 arlequin en 2 black and tan. De papa is ons eigen Byon de la Foret de Thuringe. 

Gezondheidsuitslagen: Roefke HD-A, ED 0/0, SD 0/0, ECVO-Vrij, Ectopische Eureter- Vrij, Hart-Vrij. Ramira HD-A, ED 0/0, SD 0/0, Ectopische Eureter-Vrij, Hart-Vrij

Uit dit nestje is een teefje aangehouden, ons Roefke.

 

#Beauceron, #l'etoile de la nuit #imarablueletoiledelanuit #arlequin
#Beauceron, #l'etoile de la nuit #imarablueletoiledelanuit #arlequin

 

 

 

Imara is na haar 2e nestje gesteriliseerd. Ze heeft een goede gezondheid, is een gelukkige blije hond die geniet van boswandelingen, fietstochtjes en behendigheid.

 

Imara woont bij Ellen en Anton in Nederland.