DoggyDating App

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 08:00
DoggyDating App, Hondenlosloopgebieden, Hondenwandelingen,  Doggy Alert, Doggy Discount, Doggy Dates

DoggyDating App

 

Nog nooit gehoord van de DoggyDating App? 

Deze app is onschuldiger dan de naam in eerste instantie doet vermoeden. DoggyDating is geen Tinder voor je viervoeter waarbij baasjes massaal naar rechts swipen om puppy's op de wereld te zetten. Nee, nee, het daten slaat in dit geval op het maken van gezellige wandelafspraken, om jouw hond met andere viervoeters uit de buurt te laten spelen. Met al meer dan 130 duizend downloads, in Nederland en België, is er altijd wel een geschikt speelkameraadje te vinden.

 

DoggyDating de onmisbare Alles-in-een-App voor hondeneigenaren

 

Wil je het standaard wandelrondje van jouw hond eens upgraden? Loop dan eens samen met anderen. Via DoggyDating vind je gemakkelijk andere hondeneigenaren in de buurt. Maak samen een extra lange wandeling op de heide en laat de honden ondertussen met elkaar spelen.

 

In de DoggyDAting App vind je:

- Alle losloopgebieden in Nederland

 - Wandelafspraken organiseren of zoeken

- DoggyAlert

- DoggyAssist

- DoggyDiscount

- DoggyAgenda

 

De DoggyDating App is gratis te downloaden via de AppleStore of GooglePlay. Om goed gebruik te kunnen maken van de App, maak je eerst een profiel aan. Hier kan je vervolgens je hond(en) aan toevoegen met een korte beschrijving, zoals het ras, leeftijd, formaat, gedrag, energielevel. Zo kunnen andere hondeneigenaren direct zien, of jouw hond eventueel een goede speel-match is met hun hond.  Onder het kopje "DoggyDates" ga je vervolgens op zoek naar geschikte speelvriendjes, of je maakt er zelf een aan met je eigen voorwaarden. Leuk voor de hond om nieuwe vriendjes te maken, maar ook voor het baasje om sociale contacten op te doen.

DoggyDating App, Hondenlosloopgebieden, Hondenwandelingen,  Doggy Alert, Doggy Discount, Doggy Dates

losloopgebieden

Hier vind je het meest complete overzicht van alle losloopgebieden in Nederland. De criteria die DoggyDating hanteert, zijn dat je er minimaal een half uur kunt wandelen, of dat ze zo bijzonder zijn, dat het toch de moeite van het bezoeken waard is, b.v. als er een omheinde speeltuin of hondenstrandje is.

 

Op de kaart kan je direct zien welke losloopgebieden zich in jouw omgeving bevinden. Je kan jouw favoriete losloopgebieden opslaan voor een volgend bezoek. Je kunt zoeken op afstand, populariteit of nieuw gebied. In de app kan je bij de zoekfilter wisselen tussen thuis locatie of huidige locatie. Superhandig als je onderweg, op vakantie of ergens op bezoek bent.

 

Verder kan je kiezen tussen soorten gebieden, zoals hondenspeeltuin, natuurgebied, stadspark en strand. Wanneer je doorklikt op een losloopgebied vind je er een omschrijving van, foto’s en de kenmerken zoals: Is er ook zwemwater? omheind? Kan ik er na afloop iets drinken? Zijn er ruiterpaden? Is het rolstoelvriendelijk (ook handig voor bv. kinderwagens) Waar kan ik parkeren? Via de knop route, kan je direct de navigatie instellen. In de reviews lees je wat andere baasjes van dit gebied vinden. 

 

In de DoggyDating App vind je voldoende inspiratie om eens een andere wandeling met je hond te maken. 

 

Doggydates

Wandelen met je viervoeter, dat is toch het leukste dat er is!. 

Op je dagelijkse wandeling kom je veelal dezelfde baasjes en hondjes tegen, maar het is ook leuk, eens andere gebieden te ontdekken en, jouw hond met nieuwe vriendjes te laten spelen. 

 

Op de pagina ‘DoggyDates’ kunnen hondeneigenaren met elkaar afspreken om samen te gaan wandelen. Ieder baasje kan een "speel of wandel Date" aanmaken. Hier ontvangen andere baasjes in de omgeving dan een uitnodiging voor.  Je kunt ook zelf, via de lijst of kaart, DoggyDates zoeken en je aanmelden.

 

Ideaal om je viervoeter lekker te laten spelen en van een wandeling een gezellig uitje voor hond en baas te maken!

 

Doordat alle honden een eigen profiel hebben in de app is het direct zichtbaar welke honden zich al hebben aangemeld en ontstaat een overzichtslijst. Het is mogelijk om een DoggyDate met ‘voorwaarden’ aan te maken, zo kan je kiezen om alleen uitnodigingen te versturen naar honden van een bepaald ras, alleen grote of kleine honden of alleen baasjes die je al kent.

 

Doordat de honden vanaf het begin van de wandeling samen zijn, vormen ze snel een roedel waarin ze volgens de hondenetiquette met elkaar communiceren. De baasjes genieten samen van het plezier dat de honden beleven en ontdekken mooie routes en losloopgebieden. Kortom, een heerlijk uitje voor hond en baas!

DoggyDating App, Hondenlosloopgebieden, Hondenwandelingen,  Doggy Alert, Doggy Discount, Doggy Dates
DoggyDating App, Hondenlosloopgebieden, Hondenwandelingen,  Doggy Alert, Doggy Discount, Doggy Dates
DoggyDating App, Hondenlosloopgebieden, Hondenwandelingen,  Doggy Alert, Doggy Discount, Doggy Dates

doggyalert

Is je hond verloren gelopen of heb je een hond gevonden? 

Plaats een DoggyAlert in de DoggyDating app!

 

Het is de grootste angst van ieder baasje, maar het kan altijd gebeuren dat je hond ervandoor gaat, doordat hij ergens van schrikt of omdat hij z’n neus achterna gaat. De DoggyAlert is een soort "Amber Alert" voor honden. Mocht je hond ervandoor gaan, dan kun je heel snel een DoggyAlert aanmaken.

 

Alle DoggyDating App gebruikers, binnen een straal van 10 km; ontvangen dan een melding met de gegevens van de hond en de locatie waar hij/zij is weggelopen. Mochten zij de hond zien of kunnen vangen, dan kunnen ze dat met de zicht locatie, direct doorgeven aan het baasje via DoggyAlert.

Uiteraard ontvangt ook iedereen weer een melding zodra de hond is teruggevonden, zodat de zoekacties weer gestaakt kunnen worden. In DoggyAlert staan een aantal aanbevelingen, die verstandig zijn om wel en niet te doen als je hond is weggelopen of je een hond gevonden hebt. Neem ze thuis eens rustig door, dan weet je wat je te doen staat en welke mogelijkheden de app biedt. 

 

doggyassist

 

Ieder baasje heeft wel eens hulp of advies nodig bij het opvoeden, als je hond iets mankeert of eender wat. Speciaal hiervoor biedt de DoggyDating App, de rubriek DoggyAssist.

Dagelijks worden er vele DoggyAssists aangemaakt, waar mede hondeneigenaren dan tips en of ervaringen in kunnen delen. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze rubriek.

 

Je kunt hier ook een oproep doen voor een trainingsbuddy. Dit is bestemd voor honden die gedragsproblemen hebben of het vertrouwen in andere honden zijn kwijt geraakt. Het baasje zoekt dan (vaak samen met een gedragsdeskundige) een hond om mee te trainen.

 

Eigenaren kunnen elkaar hier ook om hulp vragen als ze een oppas zoeken of tips geven, bijvoorbeeld dat een losloopgebied tijdelijk is afgesloten.

doggydiscount

De DoggyDating App heeft ook een snuffelhoek met leuke promo's. Deze kunnen variëren van een proefpakket, een speciale aanbieding op een bepaald product of korting op het hele assortiment. De voorwaarden die DoggyDating aan deze acties stelt is dat het bedrag nooit hoger mag zijn dan de laagste online prijs. Zo weet jij dat je altijd gegarandeerd de beste deal hebt!

 

Zodra er nieuwe aanbiedingen zijn, ontvang je heir van een melding op je telefoon, als je dat wenst.

 

hondencommunity

DoggyDating is met ruim 130.000 downloads uitgegroeid tot de grootste honden-community van de Benelux. Dat is fijn, want zo kunnen we elkaar helpen en ondersteunen om de leukste baasjes voor onze honden te zijn!

 

Natuurlijk kunnen hondeneigenaren elkaar ook via de DoggyDating App bevrienden en onderling berichten sturen.

Zo kan de DoggyDating-community elkaar helpen en ondersteunen!

Dus zegt het voort, want hoe meer baasjes, de DoggyDating App downloaden,

des te meer steun en plezier voor alle honden én baasjes!

 

Doggyagenda

Hier treft men een overzicht van alle hondenevenementen

 

doggydating app

Meer informatie is te vinden op de website van DoggyDating

 

Wil je de DoggyDatingApp Downloaden?

DoggyDating App, Hondenlosloopgebieden, Hondenwandelingen,  Doggy Alert, Doggy Discount, Doggy Dates

Bronvermelding: DoggyDating

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.