Goed thuis gezocht voor Rinus

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 13:27

 

Kennel "Un Petit Sourire" zoekt een goed thuis voor hun reutje Rinus, 7 mnd oud

 

Met spijt in het hart moeten wij voor "Un Petit Sourire de Sans Gêne" een nieuwe warme mand zoeken.

Rinus verbleef in gastgezin tot voor kort, en wij willen benadrukken dat wij hen heel erg dankbaar zijn voor alles wat zij voor Rinus gedaan hebben. Maar soms is graag zien niet genoeg. Deze beslissing is genomen, zonder dat dit de fout is van noch de eigenaar noch de hond.

Rinus is een heel vriendelijke Beauceron reu, die sociaal is met andere honden, katten en kinderen. Ondertussen in hij bijna 8 maanden jong, wat je zou vergeten als je hem ziet, want hij is al iets groter dan mama Pistache en weegt ondertussen 35 kilo. In zijn hoofd is hij echter nog een grote pup.

Voor Rinus zoeken wij een fantastische thuis, die hem alle liefde kan geven die hij verdient. Rinus is een echte Beauceron, vreselijk slim en heeft een consequente hand nodig. Geen harde hand, want Rinus is een gevoelige kerel.

Graag zouden wij Rinus in onze buurt willen houden in gastgezin, maar het hardst primeert zijn welzijn. Moest u interesse hebben in deze fijne kerel of iemand kennen die hem misschien een forever home kan bieden mogen jullie steeds contact met mij opnemen.

 

Meer Info is te verkrijgen via de website van Un Petite Sourire, klik hier  of via facebook

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.